Cos de cumparaturi

Tort shot-uri / Tortul mirelui

Tort shot-uri / Tortul mirelui
Nou
Tort shot-uri / Tortul mirelui
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Tort shot-uri
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

250 EUR 300 EUR

Moment surpriză tort de shot-uri
 Prepararea băuturilor la eveniment
 Pachetul include 240 de shot-uri 
 Prezentarea momentului pentru 30 min
 Până la 5 sortimente de băuturi diferite
 Artificii incluse în pachet


Sortimente shot-uri:
- kamikaze, tequila sunrise, paloma, brain damage, shotgun

150 EUR

Moment surpriză tort de shot-uri
 Prepararea băuturilor la eveniment
 Pachetul include 130 de shot-uri 
 Prezentarea momentului pentru 30 min
 Până la 3 sortimente de băuturi diferite


Sortimente shot-uri:
- kamikaze, tequila sunrise, paloma, brain damage, shotgun

Cauți un Tort de Shot-uri?

Tortul de shot-uri numit și tortul mirelui, este surpriza de care evenimentul tău are nevoie! Fă o impresie de neuitat invitaților tăi cu ajutorul tortului de shot-uri Valov. Fie că este vorba de nuntă, botez sau aniversare, doar imaginează-ți cât de impresionați vor fi invitații tăi la apariția acestuia. Ba mai mult de atât, acest serviciu este unul din cel mai apreciat și mai solicitat din colecția noastră. 

Cum și Când îl Prezentăm?

O modalitate ideală de prezentare a acestui moment este atunci când invitații deja se simt bine pe ringul de dans, oferind celorlalți scuza de a da buzna în mijlocul petrecerii, de a consuma unul sau mai multe shot-uri și cel mai important, de a petrece fără inhibiții, intreaga seară alături de voi.

In privința acestui aspect ne putem sfătui atât cu formația, dar și cu voi pentru a complota împreună planul perfect. Tortul de shot-uri poate fi prezentat până la 30 de minute și fiind retras doar după ce toate băuturile au fost consumate.

Recomandare de prezentare

Recomandăm ca tortul de shot-uri să nu fie prezentat în același moment cu tortul mirilor. Atât voi, cât și tortul vostru delicios, aveți nevoie de toată atenția invitaților. Este momentul vostru magic. Nu ar fi ideal să îl ascundeți în umbra unui tort de shot-uri, acesta captând cu usurință atenția publicului.

De câte shot-uri am nevoie?

Doar în cazul în care te intrebi, dacă ai peste 300 de invitați prezenți la eveniment, asta nu înseamnă că ai nevoie de +300 de shot-uri, deși putem adăuga oricâte în plus, dacă acest lucru este ceea ce îți dorești.

Dar da! Cu siguranță se potrivește mult mai bine pentru tine oferta premium, cu 240 de shot-uri (potrivit pentru evenimente de peste 200 de invitați) față de cea standard, cu 130 de shot-uri (potrivit evenimentelor cu până la 170-200 de invitați cel mult).

Vor fi persoane prezente, care nu consumă de loc alcool, dar și persoane curajoase care pot compensa cu una sau două băuturi și pentru cei timizi. Aici există un echilibru, în mod natural.

Pachete Tort de Shot-uri

Noi îți punem la dispoziție două pachete, iar tu decizi care dintre acestea se potrivește cel mai bine evenimentului tău. Pachetul PREMIUM este format din 240 de shoturi cu 5 arome diferite și artificii incluse, iar pachetul STANDARD conține 130 de shoturi cu 3 arome diferite, iar artificiile nu sunt incluse.

Sortimentele disponibile pentru tortul de shot-uri sunt: - kamikaze, tequila sunrise, paloma, brain damage, shotgun. Băuturile sunt preparate în seara evenimentului.

Incă o Reducere de 100€

Woohoo! Beneficiază acum de încă o reducere de 100€ pentru următorul pachet: Tort shot-uri, Cabina foto  și Fum greu. Preț inițial: 700 € - Prețul tău promoțional: 600€.

Concluzia Noastră:

Tortul de shot-uri este surpriza ce va pune nunta, botezul sau aniversarea ta în evidență, cu un plus de elegantă și stil. Evenimentul tău contează. Fă gălăgie!

Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Nu vei găsi nicăieri, o echipa mai responsabilă, devotată și mai organizată, cu servicii de calitate și originale ca cele pe care le oferim.

Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile, dacă ai noroc.

Aria de acoperire

(!) Tort shot-uri Iași? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Spune-ţi opinia

Rău Bun