Cos de cumparaturi

Tablou complimente

Tablou complimente
Nou
Tablou complimente
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Tablou complimente
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

200 EUR

 Decorație de tip tablou de complimente
 Design elegant, potrivit oricărei locații
 Timp de prezentare la eveniment - 6 ore
 Oferta include 500 de complimente
 Colecție de 100 de complimente diferite


Opțional:
- complimente personalizate cu numele mirilor - 25€
- magneți pentru frigider - 25€/200 buc

Ce Este un Tablou de Complimente?

Imaginează-ți sentimentul pe care invitaţii tăi îl vor avea în momentul în care vor descoperi ceva nemaiîntalnit. Atunci când vor avea oportunitatea de a surprinde pe cineva drag, poate chiar șpe tine, de a impresiona şi mai presus de atât, sentimentul de a oferi cuiva fericirea, printr-un simplu zâmbet, dar și cu ajutorul complimentului potrivit.

Cu multă implicare și pasiune față de evenimentul tău, am conceput un nou serviciu, inovator, cu care ne mândrim și datorită căruia dorim să oferim un strop de eleganță, stil și originalitate.

Mulțumită aspectul unic și elegant al tabloului de complimente, acesta se potrivește cu ușurință fiecărei locații, atât pentru evenimentele care au loc în aer liber, cât și pentru cele din interior.

Cum funcționează?

Mai simplu decât îți poți imagina! Odată cu deschiderea evenimentului și apariția invitaților voștri, tabloul de complimente va fi observat cu ușurință, datorită aspectului impunător, și efectului de ceva nou.

Două rame deosebite, atent decorate, pentru un plus de rafinament și bun gust, instrucțiuni simple și clare de utilizare, iar nu în ultimul rând, o colecție minunată de complimente pe care invitații tăi le pot oferi unul celuilalt, potrivite oricărui tip de caracter.

Pentru cei tineri, generația înțeleaptă, cupluri dar și cei ce își caută perechea, fie că sunt cu simțul exagerat al umorului sau al romantismului.

Un nou Trend Pentru Evenimente?

Cu siguranță! Care este scopul tău, atunci când participi la orice tip de eveniment? Nu îți dorești nimic altceva, decât să te simți bine, așa-i?

Tabloul de complimente este mai mult decât un serviciu. Acesta stabilește conexiuni emoționale și intelectuale între invitații tăi, cu un singur compliment oferit ce poate capta toată atenția și admirația celeilalte persoane, iar acest fapt le va aduce un sentiment satisfăcător de împlinire, euforie și entuziasm.

Gândurile pozitive sunt semințele pe care le poți planta în sufletul celuilalt. De ce să nu impărtășești un zâmbet, un compliment, poate chiar și o poveste?

Ofertă Tablou Complimente

Oferta include o selecție de până la 500 de cartonașe (100 de complimente diferite), ce vor fi mereu aranjate în rama tabloului, pentru ca invitații tăi să le observe cu ușurință. Timpul de prezentare al tabloului de complimente este de 6 ore.

Opțional complimentele pot fi personalizate cu prenumele mirilor, pentru nuntă, cât și numele micuței sau micuțului pentru evenimente de tip botez, acestea fiind păstrate în amintirea invitaților cu ajutorul magneților de frigider ce pot fi achiziționați separat.

Reducere de 100€

Da, ai înțeles bine! Beneficiază acum de o reducere de 100€ pentru următorul pachet: Tablou complimente și Oglinda foto. Preț inițial: 650€ - Prețul tău promoțional: 550€.

Concluzia Noastră:

Încercăm, în mod repetat, să punem la dispoziția clienților noștri servicii de lux, ce pot atrage în mod deosebit atenția asupra evenimentului, reușind astfel să impresionam și împreună să stabilim trenduri, în loc să le urmărim. Evenimentul tău contează. Fă gălăgie!

Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Nu vei găsi nicăieri, o echipa mai responsabilă, devotată și mai organizată, cu servicii de calitate și originale ca cele pe care le oferim.

Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile, dacă ai noroc.

Aria de acoperire

(!) Tablou complimente Iași? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.


Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!


Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.


Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi:


Telefon: +4 (0746) 600 600; Email: contact@Valov.ro; Social: Facebook


(!) Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.


Scrie o recenzie

Rău Bun