Cos de cumparaturi

Bar inghetata / Ice cream bar

Bar inghetata / Ice cream bar
Nou
Bar inghetata / Ice cream bar
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Bar inghetata
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

350 EUR

Serviciu de tip self service
 Decor amenajat în stil bar înghețată
 O cantitate de 30.000ml înghețată
 6 sortimente din 40 de gusturi și arome
 Cereale, bomboane si ciocolată decorativă
 Cornete și pahare de înghețată

Informatii:
- recomandat până la 150 persoane, 2-3 cupe/pers
- cantitate suplimentară 35€/aromă - 5.000ml

Crează propria Înghețată

Ce poate fi mai placut într-o zi calduroasă de vara decât să-ți pui creativitatea la încercare, în așa fel încât să realizezi o înghețată, în modul în care alții doar visează.

Alege un cornet, gustă din fiecare aromă, ornează după bunul plac și nu în ultimul rând, savurează! De altfel, îi poți surprinde și pe cei dragi cu una din creațile tale.

Cu un design modern al barului de inghețată și instrucțiuni simple și ușoare, oricine poate realiza inghețata favorită în doar câteva secunde, având toate cele necesare la dispoziție. Împarte gustul fericirii!

Ofertă Bar Înghețată

Barul de inghețată Valov conține o cantitate de 30.000ml de înghețată, oferta fiind adresată evenimentelor cu până la 150 persoane, fiecare invitat având posibilitatea de a crea o înghețată cu până la 2-3 cupe.

De asemenea, puteți selecta până la 6 sortimente din cele 40 de gusturi și arome disponibile. O cantitate suplimentară dar și alte arome, pot fi adăugate în pachet la prețul de 35€/ aromă - 5.000ml.

În ofertă sunt incluse și cornete sau pahare pentru inghețată, cereale, topping-uri bomboane, biscuiți, ciocolată decorativă și alte bunătăți pentru a realiza înghețata perfectă.

Înghețată sau Limonadă?

Ești indecis/a și nu poți lua alegerea potrivită? Fie că îți dorești un bar de înghețată sau un lemonade bar, este aproape imposibil să iei decizia greșită. Într-adevăr, ambele sunt diferite în felul lor, însă privind din ansambul, aceste două servicii au același scop comun. Zâmbetul de pe buzele invitaților tăi.

Vrei să îți spunem un secret? Știi de ce nu te poți hotărâ? Pentru că te gândești în permanență la ce le va place invitaților tăi și care dintre aceste două servicii îi va face pe ei să se simtă bine. Ție ce îți place? Mulțumește-te pe tine prima oară, iar apoi gândește-te la inviitații tăi.

Concluzia Noastră:

Cu un decor impresionant, ce atrage privirile tuturor invitaților, diverse arome și sortimente, barul de înghețată Valov este soluția ideală pentru evenimentul tău de vară.

Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Nu vei găsi nicăieri, o echipa mai responsabilă, devotată și mai organizată, cu servicii de calitate și originale ca cele pe care le oferim.

Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile, dacă ai noroc.

Aria de acoperire

(!) Bar înghețată Iași? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.


Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!


Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.


Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi:


Telefon: +4 (0746) 600 600; Email: contact@Valov.ro; Social: Facebook


(!) Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.


Scrie o recenzie

Rău Bun