Cos de cumparaturi

Perete sampanie / Champagne wall

Perete sampanie / Champagne wall
Nou
Perete sampanie / Champagne wall
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Perete sampanie
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

200 EUR 300 EUR

 Instalarea unui perete de șampanie
 Durata închirierii este de 3 ore +/- 30 min
 Asamblarea cu 30 de minute mai devreme
 Aprovizionarea cu fructe pentru băuturi
 Căpșuni, zmeură, portocale, fructe sezon
 Băutură și paharele nu sunt incluse


Informații:
- ravase cu mesaje personalizate 50€
- pișcoturi clasice 10€ - 100 buc
- pachet șampanie inclusă 0,5€ pers

De ce Perete de Șampanie?

Întampină-ți invitații cu un plus de eleganță și stil cu ajutorul unui perete de sampanie. Comod pentru voi, dar și mai plăcut pentru ei, fiecare invitat își poate alege paharul de șampanie de pe peretele special amenajat, cât și un nou prieten alături de care să împartășească atât o poveste bună, cât și un zâmbet, intrând astfel în atmosfera calduroasă și prietenoasă a serii.

Primirea invitaților nu a fost niciodată mai lipsită de griji și mai placută de atât. Mulțumită peretelui de șampanie, această experiență este una cu mult mai placută și relaxantă pentru voi!

Ofertă Perete Șampanie

Acest pachet include asamblarea unui perete de șampanie la intrarea în locația evenimentului cu 30 de minute mai devreme. Durata închirierii acestuia fiind de 3 ore cu un plus sau minus de 30 de minute, în cazul în care este necesar.

Acesta este aprovizionat cu fructe pentru băuturi, precum căpșuni, zmeură, portocale și alte fructe de sezon.

Opțional, pot fi achiziționate pișcoturi clasice, la pretul de 10€ - 100 bucăți, sau o modalitate mai selectă, de răvașe cu mesaje personalizate la prețul de 50€ - 100 bucăți.

NOTĂ: Băutură și paharele nu sunt incluse în această ofertă. Opțional, pachet de șampanie inclusă 0,5€ de persoană.

Concluzia Noastră:

Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Nu vei găsi nicăieri, o echipa mai responsabilă, devotată și mai organizată, cu servicii de calitate și originale ca cele pe care le oferim.

Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile, dacă ai noroc.

Aria de acoperire

(!) Perete șampanie Iași? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.


Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!


Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.


Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi:


Telefon: +4 (0746) 600 600; Email: contact@Valov.ro; Social: Facebook


(!) Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.


Scrie o recenzie

Rău Bun