Cos de cumparaturi

Perete gogosi / Donut wall

Perete gogosi / Donut wall
Nou
Perete gogosi / Donut wall
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Perete gogosi
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

350 EUR

Decor amenajat în stil perete de gogoși
 Peste 100 de gogoși incluse în ofertă
 Posibilitatea de a alege până la 5 sortimente
 Peste 20 de gusturi și sortimente disponibile
 Buchet, tablou și piramidă de gogoși
 Produse preparate în ziua evenimentului


Opțional:
- pentru o cantitate suplimentară de gogoși, prețul este de 2,5€ buc

Cauți Perete de Gogoși?

Fii original și răsfață-ți invitații cu ceva diferit! Optează pentru un perete de gogoși / donut wall, în locul unui candy bar în stil vechi, așa cum știm cu toții că vom găsi la orice alt eveniment.

Datorită decorului ce îți taie răsuflarea, fiecare dintre invitații tăi va fi atras sau cel putin va fi tentat sa se apropie de această operă de artă. Ești ceea ce mănânci, așadar, mănâncă ceva dulce!

De Câte Gogoși ai Nevoie?

Acest pachet poate fi potrivit atât unui eveniment de 100 de persoane, cât și unui eveniment de 200 de persoane. Peretele de gogoși este un serviciu de tip self service, iar fiecare invitat își poate crea propriul moment de răsfăț. Nu toți invitații tăi sunt consumatori de dulce, deși, pentru un număr mai mare de invitați, recomandăm măcar o gogoașă, la 2 persoane, pentru a te asigura ca fiecare pofticios să fie satisfăcut.

Ofertă Perete Gogoși

În această ofertă sunt incluse 100 de gogoși, iar pentru o cantitate suplimentară, prețul este de 2,5€ bucata, având de asemenea posibilitatea de a alege până la 5 din cele peste 20 de sortimente diferite.

Gogoși dulci, pufoase, glazurate în ciocolată sau gem, ornate cu biscuiți sau bomboane. Și asta nu e tot! Buchet de gogosi, tablou de gogoși, piramidă de gogosi! Mai pe scurt, perete de gogoși.

Gogoșile sunt preparate în ziua evenimentului, la scurt timp înainte de prezentare, iar acestea sunt ambalate și transportate în condiții adecvate.

Concluzia Noastră:

Evenimentul tău contează. Fă gălăgie! Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Nu vei găsi nicăieri, o echipa mai responsabilă, devotată și mai organizată, cu servicii de calitate și originale ca cele pe care le oferim.

Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile, dacă ai noroc.

Aria de acoperire

(!) Perete gogoși Iași? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.


Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!


Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.


Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi:


Telefon: +4 (0746) 600 600; Email: contact@Valov.ro; Social: Facebook


(!) Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.


Scrie o recenzie

Rău Bun