Cos de cumparaturi

Diverse

Diverse
Tus colorat amprente Tus colorat amprente
Nou
Creează propriul tău guest book cu amprente colorate! Creativ și interactiv, un astfel de produs este potrivit pentru evenimente precum nuntă, botez sau aniversare, acolo unde prietenii și familia au acum posibilitatea de a-și pune amprenta la propriu, împreună realizând o capodoperă de artă pe care o veți prețui odată cu trecerea timpului!Lasă impresia unei zile memorabile cu un mod unic și personal de a-ți înregistra oaspeții! Spre deosebire de o carte de oaspeți plictisitoare “un model mai ve..
14,90 Lei
Fără TVA:14,90 Lei
Tatuaj temporar auriu Tatuaj temporar auriu
Nou
Detaliile mici fac diferența! Înlocuiește vechile brățări tradiționale cu o colecție modernă de tatuaje realizate dintr-o folie subțire aurie, fiind ideale pentru petrecerea burlăcițelor și de ce nu, chiar în ziua nunții. Este un accesoriu aparte, în trend și poate fi un cadou ideal pe care mireasa să-l facă domnișoarelor de onoare.Aplicarea tatuajelor se face foarte ușor, pe pielea curată și uscată. Se îndepărtează folia transparentă de protecție, se aplică tatuajul cu partea lipicioasă pe piel..
9,90 Lei
Fără TVA:9,90 Lei
Set 6 fumigene colorate cu inel Set 6 fumigene colorate cu inel
Nou
În Stoc! Fumigene colorate disponibile în 7 culori: Set 6 culori - 119,90 ron (mov, verde, albastru, roșu, galben, alb) și fumigene negre - 19,90 ron/buc.Fumigenele colorate sunt ideale pentru ședința foto din ziua nunții, save the date sau ședința foto trash the dress, oferind un efectele ce da viață oricărei fotografii.Datorită efectului cu o durată de 60 de secunde și cu un efect intens al fumului, realizarea unor fotografii magice de care să vă bucurați în timp, alături de cei dragi, nu a fo..
119,90 Lei
Fără TVA:119,90 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)