Cos de cumparaturi

Cabina foto / Photo booth

Cabina foto / Photo booth
Nou
Cabina foto / Photo booth
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Cabina foto
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

350 EUR 400 EUR

Cabină foto plus operator - 6 ore
 Instalare backdrop elegant
 Template personalizat din colecție
 Număr de printuri nelimitate
 Magneți și plicuri nelimitate
 Recuzită cu peste 200 de accesorii
 Predarea materialelor online


Opțional:
- guestbook premium - 30€ - 70€
- prezența suplimentară - 50€/ora

250 EUR 300 EUR

Cabină foto plus operator - 4 ore
 Instalare backdrop standard
 Template personalizat din colecție
 Număr de printuri nelimitate
 Magneți și plicuri 100 de bucăți
 Recuzită cu peste 120 de accesorii
 Predarea materialelor online


Opțional:
- guestbook premium - 30€ - 70€
- prezența suplimentară - 50€/ora

De ce Cabina Foto Valov?

Cum deosebești cabina foto Valov, de celelalte modele de photo booth din zona? Foarte ușor!

Pe lângă designul elegant ce se potrivește perfect oricărui tip de eveniment: nuntă, botez, aniversare, etc și al colecției de fundaluri elegante din care poți alege unul pentru cabina foto, oferim și alte beneficii:

Un operator cu o prezența plăcută și energie pozitivă, prezent pe întreaga durată a evenimentului, oferind invitaților tăi asistența de care au nevoie, dar și o experiență mult mai plăcută la cabina foto.

Peste 200 de accesorii nemaiîntâlnite cu o colecție personalizată de propsuri cu mesaje creative, măști, pălării și ochelari, peste 100 de modele de template-uri pentru ca printurile tale să fie în tema cu evenimentul și desigur, calitatea excepțională a fotografiilor și a printurilor, care apropo sunt nelimitate, invitatii tăi având posibilitatea de a printa câte fotografii doresc pe parcursul evenimentului.

Calitatea Fotografiilor

Calitate fotografiilor realizate la cabina foto trebuie să fie una excepțională iar noi nu ne abatem de la această regulă. Ba mai mult, este asul din mânecă, având o experiență în domeniul fotografiei de peste 12 ani. Cu o calitate superioară a imaginii, cât și a printului, acestea sunt foarte rezistente la trecerea timpului, culorile rămânând vibrante și pline de viață.

Cabină Foto - Ofertă Nuntă Iași 2021 - 2022 | -50€ REDUCERE

Accesorii Cabina Foto

Am incercat si am reusit sa realizam o colectie unica de propsuri cu mesaje pentru toate gusturile, atat in limba romana cat si in limba engleza.

Punem la dispozitie peste 200 de accesorii, iar acestea sunt prezentate prin rotatie, fiind inlocuite o data la fiecare doua ore, oferind invitatilor tai ocazia de a se distra pe parcursul intregului eveniment!

Ne dorim să fim diferiți, să ieșim în evidență, iar pentru asta investim în permanentă în idei noi și accesorii ce sunt în trend pentru cabina foto. 

Cabină Foto - Ofertă Nuntă Iași 2021 - 2022 | -50€ REDUCERE

Modele de Template-uri

Cu o colecție diversificată a template-urilor folosite la cabina foto, fiecare dintre clienții noștri au posibilitatea de a alege ceva pe placul acestora și de a le personaliza cu numele, data evenimentului, numărul de fotografii, culorile acestora dar și alte mici modificări, în funcție de preferințe.


Pachete Cabina Foto

Punem la dispoziție două pachete cu o prezența de 6 ore (recomandat evenimentelor de peste 150 invitați), respectiv 4 ore (recomandat evenimentelor mici precum nuntă, botez, aniversare sau evenimente restrânse cu până la 100 de invitați). Ambele pachete se mai disting și prin numărul de accesorii dar și posibilitatea fundalului instalat, pentru cabina foto.

Opțional pentru cabina foto, puteți achiziționa unul dintre modelele deosebite de guest book puse la dispoziție, cu prețuri cuprinse între 30€ și 70€. Cu coperta de piele sau lemn, gravate sau pictate cu pagini albe sau negre, unde invitații voștri vor putea atașa o fotografie cât și a scrie un mesaj. Operatorul având grijă că fiecare pagină să fie completată iar guest book-ul va fi predat la final de eveniment.

Incă o Reducere de 100€

Woohoo! Beneficiază acum de încă o reducere de 100€ pentru următorul pachet: Cabină foto, Tort de shot-uri și Fum greu. Preț inițial: 700 € - Prețul tău promoțional: 600€.

Concluzia Noastră:

Cabina foto sau Oglinda foto este esențială oricărui tip de eveniment! Oferă invitaților tăi un moment de distracție și relaxare. Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Nu vei găsi nicăieri, o echipa mai responsabilă, devotată și mai organizată, cu servicii de calitate și originale ca cele pe care le oferim.

Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile, dacă ai noroc.

Aria de acoperire

(!) Cabină foto Iași? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Spune-ţi opinia

Rău Bun