Cos de cumparaturi

Cabina foto / Photo booth

Cabina foto / Photo booth
Cabina foto / Photo booth
Cabina foto / Photo booth
Nou
Cabina foto / Photo booth
Cabina foto / Photo booth
Cabina foto / Photo booth
Cabina foto / Photo booth
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Cabina foto
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

350 EUR 400 EUR

Cabină foto plus operator - 6 ore
 Instalare backdrop elegant
 Template personalizat din colecție
 Număr de printuri nelimitate
 Magneți și plicuri nelimitate
 Recuzită cu peste 200 de accesorii
 Predarea materialelor online


Opțional:
- guestbook premium - 40€ - 70€
- prezența suplimentară - 50€/ora

250 EUR 300 EUR

Cabină foto plus operator - 4 ore
 Instalare backdrop standard
 Template personalizat din colecție
 Număr de printuri nelimitate
 Magneți și plicuri 100 de bucăți
 Recuzită cu peste 120 de accesorii
 Predarea materialelor online


Opțional:
- guestbook premium - 40€ - 70€
- prezența suplimentară - 50€/ora

PROMOȚIE PACHET - 60€ EXTRA REDUCERE - pentru următoarea ofertă: Cabină foto, Tort de shot-uri și Fum greu. Preț inițial: 760 € - Preț promoțional: 700€.


De ce Cabina Foto Valov?

Cabina foto Valov iese cu ușurință în evidență față de celelalte modele de phtoto booth din zonă, cu un design elegant ce se potrivește oricărui tip de eveniment: nuntă, botez, petreceri private, etc și al colecției de fundaluri elegante și diverse.


Un operator cu o prezență plăcută și energie pozitivă, prezent pe întreaga durată a evenimentului, oferind invitaților tăi asistența de care au nevoie, dar și o experiență mult mai plăcută la cabina foto.


Peste 200 de accesorii nemaiîntâlnite cu o colecție personalizată de propsuri cu mesaje creative, măști, pălării și ochelari, peste 100 de modele de template-uri pentru ca printurile tale să fie potrivite cu tema aleasă și invitații având posibilitatea de a printa fotografii nelimitate pe parcursul evenimentului.


Calitatea Fotografiilor

Calitatea excepțională a fotografiilor și a printurilor este asul din mânecă, având o experiență în domeniul fotografiei de peste 12 ani. Cu o calitate superioară a imaginii, cât și a printului, acestea sunt foarte rezistente la trecerea timpului, culorile rămânând vibrante și pline de viață.


Puteți solicita prezentarea printurilor de la cele mai recente evenimente, pentru a înlătura orice fel de îndoieli legate de calitatea fotografiilor sau a printurilor.


Cabină Foto - Ofertă Nuntă Iași 2021 - 2022 | -50€ REDUCERE


Accesorii Cabina Foto

Am încercat și am reușit să realizăm o colecție unică de propsuri cu mesaje pentru toate gusturile, atât în limba română cât și în limba engleza.


Punem la dispoziție peste 200 de accesorii, iar acestea sunt prezentate prin rotație, fiind înlocuite o dată la fiecare doua ore, oferind invitaților tăi un motiv pentru a reveni și a realiza fotografii unice pe parcursul evenimentului!


Ne dorim să fim diferiți și să ieșim în evidență, iar pentru asta investim în permanentă în idei noi și accesorii ce sunt în trend pentru cabina foto.


Cabină Foto - Ofertă Nuntă Iași 2021 - 2022 | -50€ REDUCERE


Modele de Template-uri

Cu o colecție diversificată de peste 100 de template-uri folosite la cabina foto, fiecare dintre clienții noștri au posibilitatea de a alege un model în tema evenimentului, acesta fiind personalizat cu numele, data evenimentului, numărul de fotografii, culorile folosite dar și alte mici modificări, în funcție de preferințe.


Cabină Foto - Ofertă Nuntă Iași 2021 - 2022 | -50€ REDUCERE


Pachete Cabina Foto

Punem la dispoziție două pachete cu o prezență de 6 ore (recomandat evenimentelor de până la 250-280 invitați), respectiv 4 ore (recomandat evenimentelor restrânse cu până la 100-120 de invitați). Pentru evenimente cu o capacitate mai mare de 280-300 de invitați, putem realiza o ofertă personalizată de preț.


Pachetele oferite se disting prin numărul de accesorii puse la dispoziție (120 sau 200 accesorii) dar și modelul fundalului instalat, pentru cabina foto, cu posibilitatea de a selecta fundalulul pachetului premium sau un fundal printat pentru pachetul standard.


Guest book premium (opțional) - poate fi achiziționat cu prețuri cuprinse între 40€ și 70€. Cu coperta de piele sau lemn, gravate sau pictate cu pagini albe sau negre, unde invitații voștri vor putea atașa o fotografie cât și a scrie un mesaj.


Operatorul va avea grijă că fiecare pagină să fie completată iar guest book-ul va fi predat la final de eveniment.


Concluzia Noastră:

Cabina foto sau Oglinda foto este esențială oricărui tip de eveniment! Oferă invitaților tăi un moment de distracție și relaxare. 


Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Suntem o echipă responsabilă, devotată și organizată, cu servicii de calitate și originale cu care ne mândrim să ne prezentăm la evenimentul tău.


Peste 80% din datele din anul 2022 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile.


Aria de acoperire

(!) Cabină foto / Photo booth în zona Moldovei, disponibilă pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.


Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.


Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!


Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.


Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi:


Telefon: +4 (0746) 600 600; Email: contact@Valov.ro; Social: Facebook


(!) Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.


Scrie o recenzie

Rău Bun