În ultimii ani de activitate ca fotograf de nuntă, am realizat o listă cu cele mai bune formații din orașul Iași, în ideea de a te ajuta să faci alegerea potrivită și de ce nu, să scapi de grijile și stresul căutărilor, dar și a filtrărilor celor mai bune formații, din sutele sau chiar miile de recomandări pe care le vei găsi într-o postare de pe facebook.


Formațiile menționate sunt stabilite în județul Iași și activează frecvent în Zona Moldovei (Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui) cât și în București, Constanța, Cluj, Brașov, Timișoara și alte zone din România sau la nivel Internațional.


În următoarea listă vei găsi cele mai bune formații de nuntă și botez, band-uri dar și Dj din orașul Iași, ce sunt 100% capabile să realizeze atmosfera ideală pentru o petrecere ce nu-ți vei mai dori să se termine!


Mereu pe ringul de dans și în centrul atenției tuturor invitaților, fiecare dintre aceștia ieșind în evidență cu o energie exagerat de pozitivă, repertoriu diversificat, abilitatea de a se modela după placul invitaților și în mod special interacțiunea cu publicul și momentele specifice pe care aceștia le folosesc pentru a distra întreaga sală:


- Concurs de cântat și țipat între gașca fetelor și gașca băieților;

- Coregrafia mirilor, unde fetele dansează după mireasa și băieții după mire;

- Concursul mirilor de a bate la tobe sau cânta la vioară, iar publicul decide cine a câștigat prin țipete și aplauze;

- Trenuleț pentru a aduna toată lumea pe ringul de dans, se face o fotografie de grup și apoi 30-40 de minute muzica de club, etc.

Formații Nuntă și Botez

Dacă data nunții este deja stabilită, recomandăm să solicitați disponibilitatea tuturor formațiilor dorite și oferta acestora, iar mai apoi puteți stoarce internetul de clipuri și materiale pe care să le analizați și de ce nu, să decideți dacă aceștia se încadrează sau nu în bugetul prestabilit.


Ar fi păcat să vă entuziasmați în privința unei formații, iar aceștia să fie ocupați sau peste bugetul dorit.


Iată un model de mesaj care conține toate informațiile necesare:


“Bună ziua, aș dori să aflu oferta și disponibilitatea voastră, pentru o nuntă de zi, pe data de 16.07.2022, în județul Iași, la restaurant Grand Ballroom, cu aproximativ 300 de invitați”


NOTĂ: Formațiile mai jos menționate sunt în ordine aleatorie, iar această listă NU reprezintă un clasament. Toți furnizorii menționați oferă servicii de înalt profesionalism:

  Noviss Band Iași

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Bandul nostru este format din 9 membri tineri, cu studii muzicale și o experiență vastă în domeniu. Suntem realmente pasionați de muzică, plini de energie, iar bucuria pe care o trăim atunci când performam live este de fiecare dată transmisă și celor ce ne ascultă, indiferent de natura evenimentului.


Formație nuntă din: 9 artiști + DJ

Contact: 0773.717.825 - Facebook - Email

 #toate genurile muzicale . #fara manele .

  Soundcheck Band Iași


Trupa Soundcheck a început (2005-2007) ca un bulgăre de pasiune care, rostogolindu-se, a devenit prea mare ca să nu fie văzut. Primele confirmări au venit în 2009 odată cu participările la Eurovision și la Cerbul de aur. 


Formație nuntă din: 9 artiști

Contact: 0742.137.647 - Facebook - Email

 #pop . #rock . #jazz . #club . #populara .

  Next Level Band Iași

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Formația Next Level este compusă din cinci membrii, după cum urmează: solist și toboșar, solistă, orgă, trompetă și vioară. Toți instrumentiștii sunt profesioniști excepționali, care vor face din nunta dumneavoastră un eveniment unic și excepțional. Muzica este cea mai importantă investiție când vine vorba de nuntă, de aceea tratăm acest aspect cu maximă seriozitate.


Formație nuntă din: 5 artiști

Contact: 0755.954.335 - Facebook - Email

 #usoara . #club . #orientala . #populara .

  Alin Chiriac - Fotograf Nuntă

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Cu o experiență de peste 12 ani în domeniul fotografiei și în prezent mai bine de 45 de nunți în fiecare an, mă consider îndrăgostit de astfel de evenimente, oferind clienților comunicare impecabilă, o experiență lipsită de stres, reușind să fiu alături de ei ca fotograf dar și prieten, oferind soluții și rezolvări rapide la orice probleme în organizarea evenimentului și nu în ultimul rând capturarea emoțiilor prin fotografii unice și memorabile.


Ofertă: Foto și Video - Nuntă Iași, România

Contact: 0747.469.750 - Facebook - Email

 #fotograf . #videograf . #nunta . #iasi .

  Divers Band Iași


Formația Divers Band a luat naștere datorită pasiunii noastre nemărginite pentru muzică de toate genurile, cu instrumente în perfectă armonie. Ne propunem să realizăm un program muzical de calitate ce poate fi personalizat și să vă oferim atât vouă cât și invitaților voștri o petrecere la care se va dansa, urla, zâmbi și despre care se va povesti.


Formație nuntă din: 6 artiști

Contact: 0748.912.253 - Facebook - Email

 #toate genurile muzicale . #manele .

  Maesstro Band Iași


Band-ul Maesstro s-a înfiinţat în anul 2006 şi odată cu trecerea timpului trupa a evoluat devenind una dintre cele mai prestigioase şi căutate trupe, susţinând evenimente în Iaşi, Bacău, Piatra Neamţ, Vaslui, Suceava, Botoşani, Focşani, Bucureşti şi alte localităţi din ţară.


Formație nuntă din: 6 artisti

Contact: 0751.294.296 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #club . #rock . #pop .

  Formația Regalis Iași


Formația Regalis a ajuns să fie una dintre cele mai cunoscute și apreciate formații din județul Iași, aceștia având evenimente atât în țară dar și străinătate. Sunt plini de viață și energie, transmițând o stare de bine tuturor invitaților pe parcursul întregii petreceri până la răsărit de soare.


Formație nuntă din: 6 artiști

Contact: 0756.300.163 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #orientala . #manele .

  Trupa Modern Iași


Trupa modern susține în Iași şi în ţară show-uri 100% live la petreceri private, nunţi, botezuri, party corporate cu muzica anilor 60-70 şi până la hiturile din zilele noastre: populară, ușoară, orientală, club, latino, blues, pop, rock, jazz.


Formație nuntă din: 11 artiști

Contact: 0769.162.982 - Facebook - Email

 #toate genurile muzicale . #fara manele .

  Focus Show Iași


Dacă aș da timpul înapoi, nu as schimba nimic în ceea ce privește alegerea formației. Ne-a plăcut tot: profesionalismul, seriozitatea de care ați dat dovadă, calitățile vocale, instrumentele, atmosfera creată, repertoriul variat, ușor pliabil pentru toate gusturile.


Formație nuntă din: 5 artiști

Contact: 0747.054.406 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #greceasca . #latino .

  Trupa Avantis Iași


Trupa Avantis din Iași are ca scop crearea unui produs muzical personalizat, unic pentru fiecare client în parte. Prestații exclusiv live în cadrul petrecerilor private sau alte tipuri de evenimente, punând la dispoziția voastră un repertoriu care acoperă o gamă largă de stiluri muzicale, de unde puteți alege melodii pe care să le ascultați cu plăcere.


Formație nuntă din: 9 artiști

Contact: 0766.426.386 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #greceasca . #jazz .

  Festivo Band Iași

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Cu o energie exagerat de pozitivă și mereu cu zâmbetul pe buze, formația Festivo Band din Iași, este determinată să transforme din nunta ta în cea mai reușită petrecere la care atât tu, cât și invitații tăi ați participat vreodată, având un repertoriu divers dar și abilitatea de a se mula după plăcerile și preferințele publicului.


Formație nuntă din: 6 artiști

Contact: 0755.026.856 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #greceasca . #latino .

  Surpriză Tort de Shot-uri

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Și mirele merită să aibă tortul lui! Acesta captează cu ușurință atenția invitaților tăi, cu un design impunator, 240 de shot-uri în 5 sortimente delicioase și artificii pentru prezentarea momentului. Evenimentul tău contează. Fă gălăgie!


TORT SHOT-URI / TORTUL MIRELUI

 #surpriza . #tort . #shoturi . #tortulmirelui .

  So What Band Iași


Au crezut în ceea ce fac, și acum iată-i în So What, un band ce promite să fie văzut și auzit din ce în ce mai des, peste tot în Iași, dar și în alte județe din România. Pentru că fiecare eveniment So What înseamnă prietenie, muzica bună și distracție!


Formație nuntă din: 5 artiști

Contact: 0748.959.288 - Facebook - Email

 #pop . #rock . #jazz . #club . #populara .

  Trupa Boemic Iași


Suntem o trupă formată din 8 membri, pasionați de muzică, energici, plini de viața și nu în ultimul rând, iubim să facem gălăgie! Avem studii muzicale și am participat la numeroase concursuri și festivaluri naționale și internaționale.


Formație nuntă din: 8 artiști + DJ + luminist

Contact: 0745.533.193 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #club . #fara manele .

  The Bride Stealers Iași

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Trupa The Bride Stealers este un band ce se dedică muzicii live reușind să creeze un show de neuitat și o atmosferă unică la petreceri de firmă, evenimente private, team-building, evenimente corporate, nunți, botezuri, aniversări, zile de naștere, în Iași și oriunde în țară!


Formație nuntă din: 7 artiști

Contact: 0748.415.885 - Facebook - Email

 #jazz . #pop . #club . #rock . #populara .

  Royal Music Show Iasi


Formația Royal Music Show din Iași este formată din muzicieni profesioniști, cu studii superioare de specialitate. Repertoriul include toate genurile muzicale necesare pentru o petrecere reușită la care toți invitații să se simtă bine, indiferent de preferințele lor muzicale: dance, rock'n'roll, pop-rock, reggae, latino, evergreen-uri disco, șlagăre românești, muzică ușoară și populară.


Formație nuntă din: 7 artiști

Contact: 0758.521.564 - Facebook - Email

 #usoara . #populara . #oriental . #balcanic .

  Univers Band Iași


Univers band reunește muzicieni cu experiență în diferite zone muzicale ceea ce îmbunătățește sound-ul permanent și creează diversitate și posibilitatea abordării unor genuri muzicale diferite. Concertele noastre sunt mereu energice, susținute de bucuria, plăcerea și pasiunea cu care se cântă, fiecare concert al nostru devenind un adevărat show musical.


Formație nuntă din: 9 artiști

Contact: 0741.337.040 - Facebook - Email

 #usoara . #populara . #oriental . #manele .

  Adamos Band Iași


În orașele mari ca București sau din județele Iași, Suceava, Piatra Neamț, Bacău, Constanța și lista poate continua, să găsești o formație pentru nuntă cu un repertoriu și o experiență cât de cât notabilă e destul de greu. Adamos Band este o alegere isteață când vine vorba de muzică bună și interpretare impecabilă.


Formație nuntă din: 10 artiști

Contact: 0741.788.654 - Facebook - Email

 #toate genurile muzicale . #manele .

  Tineret Band Iași


Formația Tineret Band s-a înființat în anul 2015, când 6 tineri absolvenți ai școlii populare de arta și-au unit pasiunea pentru muzica. Îmbinând un repertoriu variat cu tinerețe și profesionalism, suntem alegerea perfectă pentru petreceri memorabile.


Formație nuntă din: 6 artiști

Contact: 0740.514.974 - Facebook - Email

 #toate genurile muzicale . #manele .

  Academus Band Iași

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Cu un suflu nou, plin de viață și entuziasm, Academus Band s-a înființat în iulie 2014, din dorința artiștilor de a oferi spectacol, distracție maximă și muzică interpretată cu pasiune și profesionalism! Vă veți convinge de acest lucru de la prima audiție.


Formație nuntă din: 5 artiști

Contact: 0752.562.951 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #orientala .

  Cauți o cabină foto?

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Cabina foto Valov iese în evidență cu un design elegant, fundal premium, + 200 accesorii unice, propsuri cu mesaje haioase și originale, fotografii nelimitate, plicuri și magneți incluși în preț, plus o reputație impecabilă.


CABINA FOTO - OGLINDA FOTO

 #cabinafoto . #oglindamagica . #marturii .

  Express Band Iași

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj


Cu o muzică deosebită pentru petreceri ce nu trebuiesc niciodată uitate, Express Band din Iași, este garantul calității muzicii naturale autohtone și internaționale, încercând ca prin instrumente clasice cum ar fi trompeta, clarinetul, saxofonul și fluierul să redea frumusețea melodiilor moldovenești originale.


Formație nuntă din: 6 artiști

Contact: 0745.383.830 - Facebook - Email

 #populara . #usoara . #grecesti . #arabesti .

  Formația Policrom - Vaslui


Formația Policrom este una dintre trupele cu cea mai mare vechime, ce încă activează în domeniul industriei muzicale, iar o dată cu vechimea este prezentă și experiența pe măsură. La o petrecere 100% autentică moldovenească, formația policrom este cheia.


Formație nuntă din: 7 artiști

Contact: 0758.300.226 - Facebook

 #populara . #usoara . #greceasca . #manele .

Dj & Mc de Nuntă și Botez

Dacă evenimentul pe care îl organizezi este unui intim și restrâns, poți lua în considerare și un Dj+Mc pentru a întreține atmosfera de la petrecere.


Iată o listă cu cei mai buni Dj din Iași:

  Ovidiu Popa - OVS Sound


Oamenii care au impresia că nunta se face doar cu o formație, nu l-au întâlnit încă pe Ovidiu Popa! Am avea multe lucruri bune de spus despre el, însă videoclipul atașat îl descrie exact așa cum este la fiecare eveniment! Energic, implicat, cu chef de distracție și mereu în mijlocul petrecerii.


Dj & Mc: 1-2 artiști

Contact: 0743.872.872 - Facebook - Email

 #playlist personalizat . #toate genurile .


Razvan Roibu - Nova Sound

Contact: 0722.600.768 - Facebook - Email


Daniel Spiridon - Q Sound

Contact: 0754.676.531 - Facebook - Email

Concluzie:

Top +25 Iași - Formații Nuntă și Botez 2022-2023 + Dj

© Artem Vindrievskiy


Indiferent de formația pe care o vei alege pentru nunta ta, sau poate chiar un Dj+Mc, este imposibil să greșești cu ceva sau să-ți pară rău.


Această listă este realizată și revizuită în ultimii 12 ani ani de activitate în domeniu ca fotograf de nuntă, iar de fiecare dată când am avut evenimente cu artiștii menționați mai sus, au întrecut așteptările tuturor, având o prestație impecabilă și realizând o atmosferă excepțională.


NOTĂ: Ține cont de faptul că petrecerea se face cu oameni.


Indiferent de cât de bună sau scumpă este formația de nuntă aleasă, prezența mirilor pe ringul de dans este cheia unei petreceri reușite! Iată un scenariu simplu:


Dacă suntem cei mai bun prieteni și sunt invitat la nunta ta, iar tu ești la bar să bei un shot, voi fi lângă tine, dacă ești afară la vorbă sau țigară, voi fi alături de tine, dacă ești pe ringul de dans, voi fi lângă tine. 


Mai departe poți citi despre organizarea nunții, blog cu informații complete și utile cu tot ceea ce ar trebui să știi atunci când organizezi un eveniment de tip nuntă.


Tu ce formație de nuntă din Iași ai ales să cânte la evenimentul tău?