Cos de cumparaturi

Bar mobil / Cocktail bar

Bar mobil / Cocktail bar
Nou
Bar mobil / Cocktail bar
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Bar mobil
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

6-7 EUR pers

 Bar mobil cu design modern
● All inclusive din meniul prezentat
 Crea
ție proprie cu numele tău
 Barmani cu experiență
 Ustensile de bar profesionale
 Diverse modele de pahare
 Ingrediente cocktail și distilate
 Accesorii decor și consumabile


Informații:
- până la 200 de invitați - 7€/pers
- peste 200 de invitați - 6€/pers

6-7 EUR pers

Meniu disponibil la cerere


Informații:
- până la 200 de invitați - 7€/pers
- peste 200 de invitați - 6€/pers

Îți dorești un Bar Mobil?

Este un bar mobil necesar pentru evenimentul tău? Fără îndoială! Oferă invitaților tăi libertatea de a consuma băuturi delicioase, cocktailuri sau shot-uri cu un aspect impresionant, de îți topește sufletul.

Cine are nevoie de o pauză de la distracție, când aveți un open bar, doar pentru voi? Cu un aspect modern al barului mobil, barmani profesioniști dar și prietenoși, va veți dori ca seara să nu se mai termine.

Îți poți imagina o petrecere fără alcool? De ce ai face asta? În schimb, imaginează-ți ce dansatori profesioniști vei avea lângă tine in ziua evenimentului, mulțumită barului mobil! Alături de gașca potrivită, poți crea chiar și câteva selfie-uri memorabile, realizând amintiri de care să va amuzați, în zilele ce vor urma!

Ofertă Bar mobil

Această este o oferta all inclusive, așadar atât voi cât și prietenii voștri, puteți comanda de la barul mobil tot ce doriți și cât doriți, pe parcursul întregii seri, din meniul afișat de cocktailuri și shot-uri.

Mulțumită meniului diversificat, aveți posibilitatea de a îl personaliza cu băuturile voastre favorite, cu câteva zile înainte de marele eveniment. Nuntă, botez, aniversare sau poate o petrecere privată.

Cu această oferta grijile voastre sunt inexistente. Noi venim cu toate cele necesare: distilate (vodka, gin, rom, tequila, lichioruri), pahare de evenimente în diverse modele, ingrediente cocktailuri (piureuri, siropuri, fructe proaspete, mentă, busuioc, etc), accesorii decor pahare (hârtie decorativă, flori, fructe deshidratate, etc), consumabile bar (paie, șervețele, zahăr brun cuburi și cristale, zahăr pudra, bețișoare bambus, etc).

În plus, barmanii noștri profesioniști te vor ajuta să îți creezi propria băutură exact așa cum îți place ție, pentru ca gustul iubirii voastre să fie pe buzele tuturor invitațiilor pe parcursul întregii petreceri.

Cum se Calculează Prețul?

După cum poate fi observat în oferta barului mobil, prețul poate varia în funcție de numărul de invitați. Până la 200 de invitați prețul este de 7€ de persoană iar peste 200 de invitați prețul fiind de 6€ de persoană.

Pentru evenimentele ce depășesc numărul de 300-350 de invitați, puteți solicita o oferta personalizată, iar noi revenim cu noi informații, dar și un preț mai avantajos, special pentru tine.

Tort de Shot-uri Gratuit?

Închiriază acum, barul mobil pentru evenimente de peste 200 de invitați și primești un tort de shot-uri gratuit, astfel economisind 250€ pentru acest pachet.

Concluzia Noastră:

Barul mobil este unul dintre serviciile ce nu trebuie să lipsească, de la evenimentul tău! Atât tu cât și invitații tăi, veți simți nevoia de a consuma cocktailuri și shot-uri delicioase care să va țină în priză și să fiți mereu in spiritul petrecerii.

Avem peste 12 ani de experiență în domeniu și vrem să fim sinceri cu tine! Nu vei găsi nicăieri, o echipa mai responsabilă, devotată și mai organizată, cu servicii de calitate și originale ca cele pe care le oferim.

Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile, dacă ai noroc.

Aria de acoperire

(!) Bar mobil Iași? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Spune-ţi opinia

Rău Bun