Cos de cumparaturi

Artificii sparklers / Artificii de mana

Artificii sparklers / Artificii de mana
Nou
Artificii sparklers / Artificii de mana
  • Disponibilitate: Solicita oferta
  • Cod produs: Artificii sparklers
0,00 Lei
Fără TVA: 0,00 Lei

0,6 EUR 1 EUR

 Artificii sparklers, preț bucată
 Lungime de 40 centimetri
 Ardere de până la 100 secunde
 Posibilitate de personalizare
 Sisteme de aprindere


Informații:
- artificii pentru tort sau valsul mirilor
- personalizate cu nume, ora și dată

Sunt artificiile de mână sclipitoare sparklers un nou trend? Ce modalitate mai deosebită de a aprinde magia în ziua evenimentului tău, dacă nu cu ajutorul artificiilor sparklers? Odată cu lăsarea serii, magia se aprinde! Evenimentul tău este acum o poveste nemuritoare datorită artificiilor sparklers. Sala plină de aplauze, zâmbete, emoții și dorințe cuprinse într-un singur gând. Artificiile sparklers pot fi folosite pentru dansul mirilor, cât si prezentarea tortului. Pentru un ultim moment cu o ieșire spectaculoasă, dar și alte momente creative pentru a-ți pune evenimentul in evidență.

Artificiile pot fi prezentate invitaților folosind una dintre decorațiile din imaginile prezentate, plasată la intrarea în locație, lângă prezidiu sau pe ringul de dans. Tu decizi! De altfel, le putem aranja pe mese câte una pentru fiecare invitat sau două pentru fiecare cuplu, acestea fiind personalizate după preferințe cu numele, data și ora la care vor fi aprinse, poate chiar si un mesaj. Cu o lungime de 40 de centimetri, acestea au o ardere de până la 100 de secunde. Acum este momentul tău să strălucești! #danseazaprintrestele

Iar doar in cazul in care te gândești la asta, nu ai de ce să îți faci griji! Folosite cu atenție, sunt complet inofensive si nu pot face rau nimanui.

Bine de știut: Anumite locații nu permit folosirea artificiilor sparklers în interior. Recomandăm ca înainte de achiziție să clarificați acest aspect cu cei de la locație/restaurant.

(!Artificii sparklers Iasi? Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.

Data evenimentului poate fi rezervată cu ușurință, pentru oricare dintre serviciile dorite, în măsura în care acestea sunt disponibile, în urma completării și semnării unui contract online și achitarea avansului prin transfer bancar.


Peste 80% din datele din anul 2021 sunt ocupate! Solicită disponibilitatea serviciilor pe care le dorești și rezervă data, cât acestea încă mai sunt disponibile!


Pentru contracte cu valoarea totala, estimată în jurul a 350€, avansul este cuprins între 50€ și 100€. În cazul contractelor cu valoarea totala mai mare de 500€, suma avansului este calculată în funcție de serviciile solicitate și suma totală a acestora.


Dacă dorești informații suplimentare în legătură cu semnarea unui contract sau serviciile pe care le oferim, te rugăm nu ezita să ne contactezi:


Telefon: +4 (0746) 600 600; Email: contact@Valov.ro; Social: Facebook


(!) Serviciile Valov sunt disponibile pentru județele: Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Bacău, Vaslui, Galați, Vrancea, Covasna și Harghita.


Scrie o recenzie

Rău Bun